New in // budget items

My vacation // Thailand

Thailand

Jeg har været på ferie i Thailand i 10 dage, og det var virkelig skønt. Jeg var af sted med min familie, og vi boede i to lækre ferielejligheder med fællespool (billedet nederst til højre).

Jeg må sige, at jeg blev betaget af Thailand, da landet er et miks af smuk natur, religion, byliv, strand, dyreliv og søde mennesker.

Det øverste billede til højre var min yndlings kaffebiks på turen. Jeg fik én iskaffe næsten hver dag, og når de koster mellem 8-15 danske kroner, hvorfor skulle man så undvære?
Denne lige kaffebiks lå in the middle of nowhere, men var super fin og hyggelig med virkelig god kaffe! En aften kørte vi forbi på scooter, og butikken så helt lukket ud, men en mand kom så (næsten løbende) ud og sagde, at der var åbent. Der kom en dame og tog imod vores bestillinger, mens to små drenge serverede isvand for os. Kort efter kom en kvinde med fart i fødderne og håndklæde i håret. Jeg fik det næsten helt dårligt, fordi hun åbenbart havde spændt ud af badet for at lave kaffe til os (så derfor fik hun også lidt ekstra drikkepenge og et stort tak!). Thailænderne gjorde alt for at få os til at føle os velkommen – og med stor succes.

Min søster skal giftes næste år, og i den anledning ville de have skræddersyet deres bryllupstøj i Thailand. Nu hvor vi alligevel var ved skrædderen, så jeg mit snit til at få skræddersyet et jakkesæt i blå med nålestriber. Jeg glæder mig til at vise jer det, men i må vente lidt endnu.

Jeg købte også andre lækre sager, men som blogger skal man være lidt en tease.

Vi blogges!

Translation: I’m back from my vacation in Thailand and i brought back some great stuff and great experiences.

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // budget items