Gorgeous blazer cape

July #1

july1 july1a july1b

Maxi skirt – EDC // Shirt – H&M // Leather jacket – Butterfly Copenhagen // Sneaks – Adidas // Sunglasses – Ray-Ban // Bag – Depeche // Watch & ring – Skagen

Hej søde læsere.
Nej, hvor er min weekend bare fløjet af sted – igen. Men den var nu rigtig god, og især Grøn koncert var et mega hit.

Jeg fik skudt nogle outfit billeder i lørdags, men i får dem desværre først i dag. Jeg er vild med lyset på billederne, da solen da lige kiggede frem en gang i mellem.
Jeg skulle en smut hjem til noget familie hygge med Mortens familie, og outfittet skulle være afslappet, men stadig pænt, og jeg synes, det lykkedes ret godt.

Frisuren har jeg ikke haft længe, men tænkte, jeg ville prøve igen, og det er da blevet noget nemmere med mit kortere hår. Og det er faktisk generelt en nem frisure.

Min aften skal bruges på græsvolley i den by, jeg kommer fra. Det er blevet en tradition, at jeg er med til det hvert år i uge 30, så jeg skal da selvfølgelig med igen i år. Hvad skal i bruge jeres aften på?

English recap: It’s time for outfit pictures and don’t you just love the lighting? I needed to wear something casual but nice and I think it worked out.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorgeous blazer cape