Monokinis on sale

Lækker solcreme på budget (og spray)

Sunscreen

Som i nok har opdaget, så er jeg rødhåret, og når man er rødhåret er man oftest også rødhudet, eller man har i hvert fald mange røde pigmenter.
Det er altid vigtigt at beskytte sig mod solens stråler, da de er mere skadelige, end man tror. Man skal huske, at huden bliver ikke brun for at gøre os lækre, men for at beskytte huden, men det er ikke nok, for huden skal have lidt hjem. Så ja – husk solcremen!

Jeg må være helt ærlig og sige, at jeg hader at have solcreme på. Det er klistret, det pletter på tøjet og man skal smøre og smøre for at få det jævnt. Om ikke andet er det en nødvendighed for en rødhåret pige som mig, og jeg kan godt lide tanken om at beskytte sin hud.
Jeg har efterhånden prøvet mange mærker og typer solcreme, og jeg tænkte, jeg ville dele mine bedste erfaringer med jer.

Jeg kan bedst lide solcreme på spray, da det er nemmere at tage på, når man er på farten. Jeg brugte en sidste år, som var på spray og helt fantastisk, men den gik ud af produktion, og det var jeg virkelig træt af. Jeg har fundet en erstatning, som også er et billigere alternativ. Den står til 70 kr. for en flaske, og det er en god pris, når man er storforbruger som jeg. Den skal ikke smøres ud, men bare sprayes direkte på huden og så er man klar til at smutte ud i solen. Den er ikke klistret og træls, men ligger sig let på huden og gør det, den skal – beskytter huden. Den kan fås i faktor 20 og faktor 30.

Jeg tror, jeg vil ud og finde en solcreme til ansigtet, for jeg døjer lidt med uren hud over sommeren, da mit ansigt bliver klistret ind i solcreme hele tiden. Så det er mit næste projekt. Det bliver også en budgetvenlig udgave, men her vil jeg også fokusere lidt mere på pleje af huden og ikke for mange tilsætningsstoffer.

Jeg vender tilbage med resultatet! Vi blogges..

English recap: The sun is out and we have to protect our skin from the UV exposure. I especially have to protect my skin because of my ginger hair and I use a huge amount of sunscree every summer. I have found one which is budget friendly and in a spraying can. You just spray it on and then you are ready to go!

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monokinis on sale