July wishlist

My weekend

tapas

Min weekend fór bare forbi, og det skyldes også stilheden på bloggen.

Jeg startede min weekend med arbejde, hvorefter jeg gik lidt rundt i byen og ordnede lidt ærinder. Om aftenen skule jeg mødes med to gode veninder, hvor vi gik ned på det internationale madmarked, som var i Randers denne uge. Det var bare vildt lækkert. Der var alt – færdiglavet mad, friske råvarer, kage, slik, brød – you name it, they got it.
Vi endte med at købe en masse lækre varer med hjem til tapas. Det hele var bare så friskt og lækkert. Vi hyggede os med god mad og vin, og måske lidt for meget alkohol i byen.

Hele min lørdag stod på arbejde, først i butik og så på bar, så den dag var ovre, nærmest før den begyndte. I dag har jeg cyklet ind til sejlklubben til frokost med mine forældre, hvor vi fik god mad. I aften smutter jeg en tur i biffen med et par veninder og ser Magic Mike XXL. Ja, jeg skal ind og se på en masse lækre mænd danse rundt – no shame.

Så min weekend har været vildt lækker, og jeg håber, jeres har været mindst lige så lækker! Jeg vender tilbage i morgen med lidt new-in, for jeg har et par lækre ting, jeg vil vise jer.
Vi blogges!

English recap: My weekend has gone by to fast. It has involved work, good food, drinks and great company. Just my type of weekend!

bloglovin button new

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

July wishlist