Velvære på flaske - MK olie

The black and white essentials – Gina Tricot style

Jeg har samlet lidt Essentials i sort, hvid og grå fra Gina Tricot, som i kan finde her.

Thorup9Skjorte | Stroptop | T-shirt | Maxi skirt | Maxi dress| Nederdel | Tank top | Hvide jeans | Blonde bh | T-shirt |

Man skal altid have nogle gode basics, og nogle kan variere lidt  efter sæson. Til sommeren synes jeg, det er lækkert at have en maxi kjole, man kan smutte i en varm sommerdag med en cowboyjakke og et par sandaler eller sneakers. Maxi kjolen kan også bruges, hvis man skal i byen, hvis man fx tilsætter lidt chunky smykker og  et par stilletter.
Skjorten er en del af klædeskabet hele året rundt, men det er vigtigt ikke at glemme den! De ville være super sommeragtigt til et par cowboyshorts og et par smarte solbriller i håret.
Den sorte top, synes jeg, er virkelig fin, og jeg overvejer, om den skal indkøbskurven med det samme, eller om jeg burde vente til den 1. Spagetti stroppen er in denne sommer, og det giver også et lækkert sommer look. Den klarer sig bedst sammen med en stropløs bh, så bh stropperne ikke overskygger de fine tynde stropper.
Et par T-shirts med et lidt loose fit er et must-have over sommeren. T-shirten med v-halsen har jeg selv, og jeg er super glad for den. den har en fin V-udskæring, som ikke går for langt ned, og den går ned i et v på ryggen – super fin detalje!
En blonde bh er også blevet et must-have for mig (og jeg har også erhvervet mig en), da den giver en fin detalje ved udskæringen på forskellige toppe og T-shirts.
Den korte nederdel har jeg også selv, og den er super fin – især med detaljen foran, hvor stoffet krydses. Den har en fin kant, så man lige kan putte toppen lidt ned foran.
De hvide bukser er noget, jeg bare MÅ eje. Jeg har desværre ikke fundet nogle endnu, der sidder, som de skal… Meeeen jeg bliver ved med at lede! Er der nogen af jer, der kan anbefale nogle?
Noget andet, jeg også bare SKAL eje, er en maxi nederdel. Jeg elsker det lange look, og det er super fedt den måde, man kan mikse den lange nederdel efter anledning. Skovalg er nok i sig selv til at ændre hele looket. Fx ville nederdelen være super fin med den lidt løse hvide top og et par pumps, lave sandaler eller loafers. Dette giver et casual look, og med et par hvide sneakers bliver looket mere sporty. Et par stilletter pepper altid et look, hvis man skal i byen.

Ciao

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velvære på flaske - MK olie