Loving the suits

Semifinale // L’oréal trendsætter konkurrence

loreal semifinale

Så er vi nået til semifinalen i L’oréals trendsætter konkurrence, og i den forbindelse har jeg fundet items frem fra mit klædeskab til at skabe et bohemian/rock look. Støvlerne, skjorten, pelsen og ringene er med inspiration fra bohemian style, mens læderjakken giver et mere rocket look. Jeg elsker at finde inspiration fra andre stilarter og mikse det på kryds og tværs med min egen stil, såvel som helt tredje stilarter.

Jeg har også lavet en lille video til jer om naturlig make-up, som passer til efterårets mode samt bohemian style. Under videoen er der også en collage med flere eksempler på bohemian style, som inspirerer mig.

bohemian

Pictures – Tumblr (follow me here)

Jeg håber virkelig, i vil stemme på mit indlæg og dermed hjælpe mig videre i finalen! Det ville være super fedt, at mine fantastiske læsere sendte mig i finalen! I kan stemme på mig følgende link: Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

Ciao

 

Translation: I love to find inspiration in other styles and make it my own.

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loving the suits