New in // Chelsea boots

Wishes i probably wont get for christmas

Wishes I probably wont get for christmas

Wishes I probably wont get for christmas by trendsbythorup

I morges fik jeg næsten helt stress af at tænke på, at det snart er jul. Oktober og november er virkelig bare fløjet forbi, og nu da vi er nået ind i december, ved jeg, det betyder eksaminer, og hvem kan lide at gå til eksamen? Ikke mig… Vi er ved at skrive et spændende eksamensprojekt, hvor vi analyserer en “rigtig” virksomhed, altså hvor vi selv har haft kontakt med en ekstern virksomhed, og selv har stået for dataindsamling, analyse – det helt store. Det er vildt fedt at prøve kræfter med det, man har lært, men det er dog meget tidskrævende, og det kan virke lidt uoverskueligt med alle de andre eksaminer.

Nok om studie… Da jeg begyndte at tænke på december, tænkte jeg også på alle de gaver, jeg har købt, dem jeg skal købe, og dem jeg selv skal modtage, og hvilke jeg nok ikke modtager. Jeg har det med at have nogle lidt urealistiske ønsker rent prismæssigt, men de fleste ryger dog heller ikke på ønskesedlen. For eksempel kunne jeg rigtig godt tænke mig en Audi TT, men den må nok vente et par år eller 20. Louboutin stiletter er også fuldstændig over ethvert gavebudget, lagt sammen med et gavebudget, lagt sammen med et gavebudget (you get the drift?).

Er der noget, du ønsker dig til jul, som er lige så urealistiske som mine?

Translation: These are my wishes I probably wont get for Christmas.

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Chelsea boots