Christmas outfit

Sale faves

Sale faves

Sale faves by trendsbythorup

Godt nytår søde læsere! Jeg håber, i kom godt ind i det nye år og ikke havde for mange tømmermænd i går.
Jeg brugte min nytårsaften sammen med et par veninder (og kollegaer), hvor vi startede aftenen ud med god mad, hygge og lidt vin, hvorefter vi åbnede Smagløs kl. 24 til en travl aften! Jeg brugte min 1. januar på at indhente noget søvn, se en film med min kæreste og spise lidt junk (det var jo 1. januar).

Hvilken bedre måde at starte sit år og januar måned ned at tjekke de fede udsalgsvarer ud. Derfor at jeg samlet en collage med nogle af de ting, man kan spare gode penge på.

Det, der er en god ide at gå efter til udsalg, er, basics, sko, bukser, strik, frakker og jakker. Der er gode besparelser på disse ting, og det er altid fedt, at gøre et godt udsalgskup. Selvom basics ikke er de dyreste varer normalt, så er det jo fedt at få de varer, der er der året rundt, bare til en lavere pris end resten af året. Jeg tror selv, jeg vil på jagt efter nogle basic t-shirts ved V-udskæring, og jeg leder stadig efter en lækker uldfrakke.

Og i må undskylde stilheden mellem jul og nytår. Jeg havde meget om ørene med job, julefrokoster, husrenovering, rengøring osv. Undskyldninger er der nok af, men et nyt år – en ny start! Jeg er tilbage på bloggen og håber, i stadig vil følge med!

Translation: Happy new years! I have gathered som of my favourite items on sale because January entails sale!

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas outfit