Beachwear

Gina Tricot i indkøbsposen

I går var jeg en smut i Aarhus med tre af mine søde veninder, hvor vi brugte hele dagen på ose og shoppe. Det endte med, at jeg købte to toppe og et par shorts fra Gina Tricot.

Ginatricot

Jeg manglede simple toppe med et løst look, og dem fandt jeg to styk af. Den sorte på billedet røg med hjem og én i en lys blå farve, som jeg har fundet en nude erstatning til her. Toppene findes med flere forskellige tryk og i forskellige farver. Jeg elsker toppens fit, fordi det passer perfekt til et par shorts, en nederdel eller et par bukser. Den sorte er allerede udsolgt på hjemmesiden, men der er en anden sort med samme fit her.

Jeg eeeeeeeelsker shortsene, jeg har købt i dag, og kan slet ikke vente med at tage dem i brug. Jeg må dog lige vente lidt, da jeg skal arbejde de næste par dage. De er virkelig lækre og perfekte til en varm solskinsdag -love them! Du kan finde dem på hjemmesiden her, men de er næsten udsolgt! Du kan finde nogle lignende på Americandreams.

Jeg fandt også et lille udsalgskup i H&M, som er en kort oxideret kæde, som jeg er sikker på, I kommer til at se på et outfit billede en dag.

Ciao

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beachwear