How much cleavage is allowed?

Black Friday sale

Black Friday sale

I dag er det Black Friday, og i den anledning tilbyder rigtig mange butikker og online stores rabatter og nedsatte varer . Jeg ville lige tippe jer om Black Friday, da der virkelig er mange penge at spare, om det så er julegaver eller selvforkælelse. Asos og Nelly kører fx med 20%, og Bianco kører med  25%, så det er bare at tjekke det ud!

Der er også open by night i Randers i aften, hvor jeg skal på arbejde. Der er flere butikker, der kører med procenter, og ved Louise (min arbejdsplads) kører vi med halv pris på halvdelen af butikken. Så det er da bar at kigge forbi Randers centrum, hvis du ikke skal gå glip af en god handel. Jeg ville gerne rundt at købe de sidste julegaver (og måske finde en lille ting til mig selv fra min november wishlist), men arbejdet kalder, og det plejer altid være ekstra hyggeligt til open by night.

Ellers står min weekend på opgaveskrivning, arbejde, julefrokost og måske en volleykamp. Hvad skal du bruge din weekend på?

Translation: Tomorrow  is “Black Friday” and several stores offers discounts in this occasion. Check it out in your local stores or at your prefered online store.

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How much cleavage is allowed?