Thailand purchase no 4

I would love to wear

what i would love to wear.png

 Brands and prices.

 Jeg ville elske at have dette sæt på…

Dette sæt er klassisk, fedt og stilrent. Hatten med pelsdutten giver et mere casual look, så det hele ikke bliver for fint.
Jeg er blevet helt vild med habitbukser, for de er super fede, behagelige at have på, og så kan man style dem på mange forskellige måder.
Øreringene er fra Izabelle Camille og er SÅ flotte. Jeg ville nok ikke have dem på til dette sæt på en hverdag, men fx til en fødselsdag eller en bytur for at gøre looket mere fint.

Jeg kunne godt tænkte mig et par nye Chelsea boots, og disse fra Balenciaga er da virkelig fede! Men jeg tror det bliver ved ønsketækning, ligesom Michael Kors tasken og Marc Jacobs uret.

Som en del af min November wishlist kunne jeg godt tænke mig en løs frakke i sort. Den kan bruges til næsten alle outfits, og jeg mangler en sort frakke til de dage, hvor man også har lidt tøjkrise.

Min dag står på skole, fitness og måske lidt læsning. Hvad skal i bruge jeres dag på?

Translation: I would love to wear this outfit! It’s classic, simple and stylish. Some of the items are dream wishes, like the Michael Kors bag, Chelsea boots from Balenciaga and watch from Marc Jacobs. 
 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand purchase no 4