Coffee and duvets

I would love to wear

I would love to wear

I would love to wear by trendsbythorup

Det føles som en dag til et lækkert outfit som dette! Min dag kommer til at indeholde fitness, ærinder, arbejde og en hyggelig aften ved min elskede bedste(mor).
Jeg synes simpelthen, der har været så koldt for tiden, og jeg står i situationer, hvor jeg føler, en pels ville være perfekt. Men jeg er også jakke/frakke freak, så det er nok ikke så mærkeligt, at jeg craver flere jakker.

I starten af efteråret ledte jeg efter et par skind leggins, og jeg fandt også dem, jeg ville have, men så var de udsolgt i min størrelse, og efter længere tids søgen, opgav jeg lidt at finde nogen. Dermed ikke sagt, at jeg ikke mangler dem, for det gør jeg bestemt. De ville være super fede sammen med den nye Nike Air Max Thea, som jeg er faldet for. Jeg er ikke så god til at gå med sneakers, men det er meget i perioder, så jeg er sikker på, det kommer tilbage på et tidspunkt. Og så må jeg jo være forberedt…

Outfittet skal piftes op med lidt rodet hår, ringe fra Bymarika (så lækre!), en alt for dyr og alt for lækker taske fra Balenciaga så spiller det hele.

Translation: I would love to wear this today. Especially the leather leggins and the fur coat are my favorite but I have also fallen in love with the new Nike Air Max Thea.

 

bloglovin button new

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee and duvets