Pretty in white

I would love to wear

I would love to wear

I would love to wear by trendsbythorup

Sikke da et kedeligt og trist vejr i dag. Jeg havde lige håbet på, at det ville blive en dag med mildt vejr og lidt solskin, men sådan blev det så ikke lige…

Jeg startede min dag med at tage ind til byen, købe en kop kaffe og går rundt i Latinerkvarteret i Randers. Hver lørdag er der nemlig torvedag, hvor kvarteret er fyldt med friske grøntsager og blomster. Det er længe siden, jeg har haft en lørdag, hvor jeg kunne nå ind forbi, så jeg tænkte “i dag, skal det være”. Jeg skulle alligevel ind efter et par gaver, så jeg startede lige med at gå forbi torvet. Jeg fik da også fundet mig nogle friske blomster til at pynter derhjemme i min Lyngbyvase. I kan se den på min instagram profil.

Da jeg ikke havde en fotograf ved hånden i dag, tænkte jeg, jeg ville vise jer et outfit, som jeg ville elske at iføre mig.

Jeg er helt hooked på en trenchcoat vest i beige. Den er simpelthen så fin og lækker, og så ville den jo være perfekt til et outfit som dette! Jeg bliver også nødt til at anskaffe mig et par habitbukser, der stumper lidt og så nok i hvid eller sorte. Det skal lige overvejes!

Men ethvert outfit ville da peppes op med en hårfarve som den på collagen. Jeg må sige, at et frisørbesøg, lyder fristende på dette punkt.

Men nu bliver jeg nødt til at lette rumpetten og komme i gang, for jeg skal nå en del, inden jeg skal til fødselsdag i aften. Og, og, og jeg aner ikke, hvad jeg skal have på – girl problems!

Vi blogges!

English recap: I would love to wear this outfit. The trenchcoat vest is really nice and is perfect for an outfit like this. And add that gorgeous red hair to the mix! I must admit that it sounds tempting to get my hair colored even more red than it is.

bloglovin button new

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty in white