It's my birthday

Coffee and duvets

Coffee and duvets

Coffee and duvets by trendsbythorup

Koldt vejr og et lavt energi niveau resulterer i en øget trang til latte og at ligge under dynerne. Jeg har været inde i en god træningsperiode, hvor jeg var i fitness 4-5 gange om ugen, men i flytterod, rengøring og fødselsdags tam-tam, så er træningen røget lidt i baggrunden. Jeg er begyndt at træne volley igen to gange om ugen, og jeg har faktisk savnet konkurrencen og intensiteten, der er i sportsgrene. Jeg vil nu stadig tilbage til min gode vane med at træne i et fitness center også. Jeg har været utrolig træt de sidste 2-3 uger, og jeg tror, det er fordi, jeg har haft for meget i hovedet, og så tror jeg virkelig, jeg har manglet mine dage i fitness, da motion giver mig mere energi (selvom det giver modsat effekt lige efter træning).

Ooooog, så skal jeg lige tilbage til min sundere livsstil, da der har været lidt for meget take-out, sodavand, alkohol og slik (fik en masse slik til min fødselsdag, og det er jo respektløst ikke at spise det så, ikke?). Jeg skal dog lige et smut forbi min bedste i morgen, og da hun er ved at være en ældre kvinde, så er det blevet en tradition, at vi skal have pizza fra det lokale pizzeria, kaffe og slik og hygge. Ja ja, alt med måde ikke?

Det blev lidt et personligt indlæg, men det følte jeg, at bloggen trængte til, og måske kunne andre nikke genkendende til denne følelse..?

By the way, så har vi fået internet i huset nu, så jeg er tilbage på bloggen for good.
Stay tuned.

Translation: Lately I’ve been so tired and craving coffee. I think I need to go to the gym some more and eat healthier again. That might help energize me.

 

bloglovin button new

2

  • Regitse

    Skønt med et personlig indlæg! Ja vi kender alle følelsen af lidt for meget af det gode og lidt for lidt af det der er rigtig godt for os..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille Thorup

      Ja, det kommer nogen gange i perioder.. Men så må man jo op på hesten igen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's my birthday