NOW on Tumblr

New brand // ONLY Play

only play

En af de hotteste trends lige nu er fitness.

Jeg er selv hoppet med på trenden, men det er mest fordi, jeg elsker at dyrke motion.
Jeg har før gået til badminton, håndbold og volleyball, men det er svært at passe ind i et skema med studier, arbejde, venner, kæreste, familie og bloggen. Fitness centeret har åbent 24 timer i døgnet (i hvert fald i Fresh Fitness, hvor jeg træner), så jeg kan tilpasse træning ind i mit skema, så det passer bedst ind.
Det er nok en af grundene til, at fitness centrene er så populære, som de er – tror I ikke?

Jeg ved, det er et lidt atypisk indlæg, men denne trend er efterhånden blev så stor, at den har skabt en helt ny mode – og kollektion. Det er blevet sjovere at klæde sig på, når man skal træne, og jeg må sige, det er skønt!

ONLY har lavet en kollektion designet til træning. Jeg synes, de laver nogle fine ting, og samtidig er det til fornuftige priser. Jeg fandt denne kollektion, da jeg var ude at ose i Hadsund, hvor jeg faldt over denne nye kollektion.
Jeg har lige klikket shortsene hjem nedsat med 51% på Nelly, så hvis du er lige så vilde med dem som jeg, kan du få dem her til 112 kr.
Jeg glæder mig til, de kommer hjem, for jeg koger i fitness centeret pt!
…Ikke fordi, vi skal klage over det lækre vejr! (kun over den dårlige udluftning i centeret)
Du kan finde de andre styles på collagen her.

Ciao

Translation: One of the bigger trends right now is to go to the gym. The fashion in this area has also changed and ONLY has made a collection called “Play” for training. It is an affordable brand and the designs are great.

 

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOW on Tumblr