No make-up, make-up

Stilhed, eksamen og jul

Jul

Der har været stille på bloggen. 5 dage! Det er rekord, siden jeg startede bloggen, og ikke en god en af slagsen.. Jeg er ked af, at jeg ikke har fået skrevet et indlæg disse dage, men jeg har simpelthen været super presset af eksaminer og udover det, så er jeg jo startet på mit nye job. Vi har alle sammen travlt i julen, og jeg er ikke en undtagelse.

Julefrokoster, eksaminer, job, juleshopping, fitness, volley, rengøring, gaveindpakning…. Vi kender det vel alle? På godt og ondt – med fokus på det gode 🙂

Jeg er nu endelig ved at være klar til jul, så derfor har jeg afsat min dag til at tilbringe lidt kvalitetstid med min kære mor. Lidt indkøb til min families julefrokost, et smut på kirkegården, købe en last minute julegave, pynte træ og lave mad. Lad os håbe, der kommer lidt julestemning min vej!

Jeg ved ikke, hvor meget jeg når på bloggen, men jeg vender i hvert fald tilbage efter jul! I må alle have en rigtig glædelig jul, og pas nu på med at spise for meget julemad!

Ej okay, spis masser af julemad!

Translation: Sorry about the silence these last five days but I’ve had a lot on my mind – exams, work, Christmas shopping, Christmas parties etc. You all know how the holidays are. Merry Christmas to you all!

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No make-up, make-up