Sale faves

Året der gik // 2014

ÅretdergikLidt kliché agtigt kommer der et “året der gik” indlæg.

Mit år har været fyldt med op og nedture, men heldigvis står opturene mest klart for mig.

Alle gennemgår tider, hvor det er mere hårdt end normalt, men det er disse stunder, hvor man bliver stærkere og udvikler sig som person.

Jeg vil fokusere på de positive ting, der er sket dette år og se fremad med ny energi! Jeg har tre lækre ferier at se tilbage på: en forlænget weekend i Alpe d’Huez på ski med min kæreste, en solferie til Kreta med svigerfamilien og en tur til Thailand med min familie. Jeg elsker at rejse, og jeg har været utrolig heldig med 2014. Dette år står nok ikke på rejser, og jeg kommer især til at savne den årlige skitur! Jeg er helt vild med at stå på ski og har gjort det siden, jeg var tre år gammel. Jeg elsker også solferie, storbyferie- ja alle slags ferier, men da et af de større højdepunkter i mit liv skete (købte et hus med min kæreste), så giver det ikke så meget tid og økonomisk overskud til at tage på ferie. Men det giver så mange andre udfordringer og spændende ting i vente.
Jeg glæder mig utrolig meget til at indrette vores nye hjem, og det er super spændende at designe sit eget badeværelse, køkken mv. (vi er i gang med totalrenovering).

Et af mine andre store opture er bloggen. Jeg startede bloggen i 2014, og har brugt den til at udfordre mig selv og bruge min kreativitet. Mit 2015 kommer helt sikkert til at indeholde bloggen, og jeg vil arbejde hårdere, så bloggen bliver bedre!

Translation: My year has involved many ups and downs but I choose to focus on the positives! My year has involved three great , a house purchase and the beginning on my blog.   photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale faves