The best mascara

Stilhed

Silence

Silence by trendsbythorup on Polyvore

Så er det en uge siden, jeg sidst har været på bloggen! Det passer mig bestemt ikke! Jeg beklager virkelig den lange stilhed.

Jeg har følt mig lidt presset med eksaminer i december og januar, men jeg blev færdig med min sidste eksamen i tirsdags og endda med et fint resultat. Det var en kæmpe lettelse at afslutte dette semester, og jeg ser nu frem til et semester med valgfag. Jeg håber virkelig, jeg har valgt rigtigt, og at det er nogle super spænde fag! Jeg har prøvet at vælge fag efter fokus på ekstern markedsføring, da jeg synes, det er det absolut mest spændende at arbejde med, og så er der jo så super mange aspekter af det. Så håber jeg også, jeg lærer nogle ting, der kan gavne bloggen (for det er jo bare win-win).

Efter min sidste eksamen har jeg haft et par fridage, men de er brugt ude i huset. Vi skal snart flytte ind, og min store opgave var at få malet hele 1. etage. Det tager altså nogle dage, når lofterne skal have tre gange og væggen to gange. Meeen det bliver flot, og jeg glæder mig super meget til at bo der! Jeg snakkede om i dette indlæg, at jeg glædede mig til at komme i nogle fede outfits efter eksamen, men desværre går jeg nu mest rundt i det outfit, jeg viste jer her. Og jeg skal faktisk til at ud i huset igen i dag og male videre i selv samme outfit (ikke at jeg nyder outfittet).
Huset har desværre taget noget af min blog-tid, men jeg er absolut ikke færdig med bloggen, og jeg vil arbejde hårdt på at få tid til det hele.

Jeg håber stadig, i har tålmodighed og lyst til at følge med!
Her i aften skal jeg i byen med nogle venner og veninder fra min gamle handelsskole klasse. Hvad skal din fredag gå med?

Translation: A week has passed since my last post and I can’t say that i’m pleased to admit it. I have had a lot of exams and it was a huge relief to pass this semester. I have spent the last three days in me and my boyfriend’s house (we are renovating). It was time to paint the walls and ceilings which takes a lot of my time. I hope to get some more time to blog. Have a nice weekend!

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The best mascara