Double breasted blazers

Moving day

tumblr_mt7qd6wvB41qzkhkho1_1280Picture – Tumblr

Så kom dagen, hvor det er flyttetid for mig. Min kæreste og jeg flytter nu ind i vores nye hus, eller det vil sige, at vi flytter ind på overetagen til at starte med, mens vi renoverer stueetagen. Det bliver helt mærkeligt at flytte fra lejligheden, og jeg er sikker på, jeg bliver helt melankolsk, når jeg låser døren for sidste gang…
Jeg er også ked af, at jeg ikke helt har nået at blogge så meget, men jeg har haft super travlt med at få det sidste klar ude i huset samtidig med at få lejligheden pakket ned i kasser. JA, undskyldninger er der nok af, men jeg er sikker på, at jeg får lidt mere tid på bloggen, når vi først er flyttet og er kommet lidt på plads.

Jeg har en hård dag forude, men også spændende, og jeg glæder mig til at komme ud i huset at bo..
Det, jeg glæder mig allermest til, er, vores walk-in closet! Det har længe været min drøm, og nu handler det bare om, hvordan det skal indrettes, så der er plads til så meget tøj som muligt, og så det stadig ser godt ud. Jeg skal nok vise jer billeder af det, men det er ikke helt klar endnu…

Da jeg pakkede mit tøj og mine sko, fandt jeg også ud af, at jeg egentlig har ret så mange sko, men efter jeg havde pakket dem, følte jeg stadig, jeg ikke har nok. Typisk mig! Er jeg den eneste, der har det sådan??

Men jeg vil i gang med min dag, og tjekker ind igen så snart, jeg kan. Vi blogges!

Translation: By boyfriend and I are moving into our new house today. I’m excited but also a bit sad that I have to leave my apartment.

bloglovin button new

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Double breasted blazers