The black and white essentials - Gina Tricot style

Ny yndlings tøsefilm

Billede fra Kino.dk

Billede fra Kino.dk

God aften, kære læsere 🙂

Her til aften var jeg inde og se “the Other Woman”, og det var helt klart pengene værd! Hvis i har brug for et godt grin, så er den her film helt klart noget for jer. Derudover får man også lov til at se på den lækre Nikolaj-Coster Waldau og mærke nationalismen blomstre. Jeg bliver i hvert fald stolt af de danske skuespillere, der udvikler til at blive internationale stjerner. Det varmer det lille danske hjerte af mit.

Filmen er ikke den typiske pladder romantiske tøsefilm, som man så tit ser. Den er virkelig morsom, og den er ikke fuldkommen gennemskuelig. Den har masser af twists og komiske indfald. Der er 100% grine-garanti!

Der var dog noget, der også gjorde filmen endnu bedre… Cameron Diaz’ outfits var bare lige min stil! Det var simpelt og stilrent med fine små detaljer. Jeg elsker sæt i  sort/hvid, men lidt farver giver bare mere glød på en dejlig solskinsdag.
Jeg er blevet helt vild med fine tynde kæder, og Cameron Diaz har nogle fine tynde guld kæder på, som er super fine til at give den sidste detalje.
Når jeg nu kom ind på detaljer, havde Cameron Diaz en fantastisk hvid kjole på med low-cut back, hvor kanten af udskæringen var en guld lynlås. Jeg ville ønske, jeg kunne finde den til jer, men uden held. Jeg prøver igen, og skal nok vise jer den fantastiske kjole, hvis jeg finder den..

Hvis du vil læse mere eller købe billetter, skal du blot trykke her.

…og undskyld for det sene indlæg

Ciao

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The black and white essentials - Gina Tricot style