Mood today

How to be confident (or at least fake it)

tumblr_mmy517Paw41qg4r9ho1_540Picture – Tumblr

Det er vigtigt at have selvtillid, men det er ikke altid nemt, og det er heller ikke altid nemt at vise det, så her er nogle tips til, hvordan du i det mindste kan fake det, hvis du ikke allerede owner det (flot dansk/engelsk – haha).

  1. Ret ryggen og hold hovedet højt. Ikke nok med, at andre ser dig som en person med selvtillid, så kan en god holdning fake dig selv til at tro på det, og til sidst tror du oprigtigt på det.
  2. Dit smil er den perfekte accessory. Et smil kan gøre meget for dig, og hvis du tør at smile, ved folk, der er noget bag det.
  3. Dress to impress. Klæd dig pænt og anstændigt, og efter din egen stil, det viser, du tror på dig selv.
  4. Behandl andre, som du selv vil behandles. Hvis du behandler andre ordentligt, viser det, du har respekt for andre, og derved udstråler du selvtillid.
  5. I sammenhæng til det ovenstående er det en god idé at have gode manere, for at vise respekt til andre men også overfor sig selv.
  6. Vær ikke bange for at grine af dig selv. Selvironi er en god form for humor og ved ikke at være bange for at gøre grin med sig selv, viser man, at man tror på sig selv.
  7. Giv en undskyldning, hvis den er nødvendig, men være ikke en undskyldning for dig selv. Du skal ikke undskylde for, hvem du er, men undskylde, hvis du har gjort noget, der har såret andre (om det så var meningen eller ej).
  8. Vær ikke bange for, hvad andre tænker om dig. Vær dig selv og tro på, at andre tror på den, du er.

Hvis du prøver at fake din vej til selvtillid, kan det resultere i, at du selv tror på det, og får mere selvtillid.
Det er ikke altid nemt, at have selvtillid, men vær ikke bange for at tro på den, du er. Som regel er det nok, “bare” at være dig.

Translation: Hold your head high. Your smile is your best accessory. Dress to impress. Have respect for other people, they wil respect you for it. In relation to the former point: use good manners. Don’t be afraid to laugh at yourself – it shows you are comfortable to be who you are. Apologize if it is valid, but don’t apologize for who you are. Don’t be afraid of what other peolple are thinking about you, you are who you are and that’s enough.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mood today