NLY brands faves

That summer body

tumblr_njvt12q9Dw1smw1wso1_540

Picture – Tumblr

Der er så meget snak omkring den perfekt sommerkrop, og om man er “bikini klar”. Jeg må ærligt indrømme, at jeg er en af de mange kvinder, som ikke er 100% tilfreds med sin krop. Jeg er ikke fuldstændig utilfreds, men jeg har mine ømme punkter, ligesom så mange andre.

Jeg er ikke den, der er først til at vise mig i en bikini, da jeg faktisk er meget blufærdig. Jeg er dog ikke en, som tror på, at alle, der tager en bikini på, bliver nødt til at have en krop som kvinden på billedet. Det er en flot krop – helt sikkert, men jeg mener ikke, vi skal stoppe med at leve, bare fordi det er ved at være “bikini sæson”.

Træn for din egen skyld, spis sundt for din egen skyld, motionér for din egen skyld. Og gør kun noget, hvis du selv har lyst til at gøre noget. Smut i din bikini, og glem hvordan du tror, du skal se ud ifølge andres øjne. Du er sikkert lækker ligemeget hvad 😉

Lidt frustrationer, opfordringer og skriblerier til jer i dag. Jeg håber, i tager det med jer, og kan lære at se det smukke i, at vi alle er forskellige. Det er ikke noget man lærer på en dag, men vi er alle forskellige, og det er derfor ikke realistisk, vi alle har den samme facon, men det er vel også okay, er det ikke?

English recap: Bikini body or not, let’s not worry about it and just find the beauty in diversity.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NLY brands faves