Vacation time!

Late summer night

vaca outfitNoget af det fede ved ferie outfits er, man kan smutte i maxikjolen om aftenen med minimum accessories. Når jeg er på solferie pakker jeg altid mine maxikjoler til om aftenen, hvor vejret er mere mildt. Jeg hoppede i min  maxikjole fra Helle Annemann Copenhagen, som i kan læse mere om her i et af mine tidligere indlæg. Jeg købte denne smukke clutch på Kreta, som er fra et græsk mærke, der hedder Verde. Jeg smider nogle flere billeder ind af den senere.

Jeg har mine skønne sandaler på fra Bianco, som er designet af Anna Sprogøe, som er Fashion Army officer for Bianco. Jeg har virkelig været glad for dem over sommeren, da det er en rå og samtidig feminin sandal.

Og kan vi for resten ikke lige overse mit rædselsfulde grønne all-inclusive armbånd? Det er utrolig grimt, men man kan ikke klage, når det sørger for mojitos i lange baner uden beregning.

Ciao

Translation: I wore this outfit one night in Crete. I love to wear a maxi dress in the summer and when you are on vacation you can wear them every night without anyone thinkig it’s too much. The clutch is from Crete and frm a Greek brand called Verde. I will put some more pictures up for you later.

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation time!