Vis flaget - Støt Kræftens Bekæmpelse

Spa night // Ole H

Spa Ole H

 Sidste weekend havde jeg en aften, hvor jeg havde tid til en vaskeægte spa aften. Eftersom vi har fået badekar, så jeg en mulighed for at springe deri og efterfølgende exfoliere huden med nogle af mine lækre Ole Henriksen produkter.

Min hud er meget tør, og det er derfor vigtigt for mig at have nogle gode produkter, som ikke udtørrer huden. Jeg har tit været bange for at gøre min hud endnu mere tør ved at bruge en body scrub, men det hjælper faktisk, da det fjerne de døde hudceller, og dermed fjerner det trælse, tørre, hvide hud, og huden kan fokusere på at reparere det hud, som er værd at reparere. Tricket er at finde en god en, og huske at have en god body lotion til at fugte huden med efterfølgende, og ikke exfoliere huden mere end et par gange om ugen.

Min body scrub er “rub n’ buff salt scrub”, som exfolierer huden rigtig fint, men til en sart hud som min, skal den let masseres på huden for den ikke er for hård. Efterfølgende brugte jeg en clarifying bodywash, som renser og plejer huden. Jeg føler næsten, det er en form for før body lotion.
Jeg slutter af med en body lotion som hedder body sleek hydrating lotion, hvor der er en masser lækre sager i, såsom proteiner, vitamin A og D, avokado og abrikos olie. Det er en super lækker lotion, som virkelig fugter igennem.

Til ansigtet bruger jeg en lidt mildere scrub, som hedder walnut complexion scrub. Den renser og exfolierer huden til perfektion. Den er blød og lækker mod huden og en af mine absolutte favoritter. Efter ansigts scrubben brugte jeg en simpel natcreme fra Matas Natur, og hoppede derefter i seng.

Jeg kan kun anbefale at scrubbe huden af og til, men sørg for at finde en i en god kvalitet, som ikke ødelægger din hud.

Jeg vil tilbringe min lørdag aften på arbejde, men hvad skal jeres bruges på?

English recap: I love a spa night once in a while and this one was filled with Ole Henriksen products. A rub n’ buff salt scrub, a clarifying bodywash, body sleek hydrating lotion and a walnut complexion scrub. Get rid of the dead skin cells and feel the difference.

 

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vis flaget - Støt Kræftens Bekæmpelse