Positive thinking

Vis flaget – Støt Kræftens Bekæmpelse

for dem du holder af

Kræftens bekæmpelse holder indsamling i denne weekend, og jeg vil godt gøre opmærksom på det. Hvis jeg kunne, ville jeg selv være på gaderne og indsamle, men siden jeg ikke kan, har jeg startet en indsamling på cancer.dk. Min indsamling hedder “For dem du holder af“, hvor jeg prøver at indsamle penge til kræftens bekæmpelse. Mit fokus er, at støtte kræftens bekæmpelse for dem, du holder af. Det er det, jeg har gjort. Jeg støtter sagen for min familie – levende og bortkomne, for min kæreste, min bedste ven, min nabo, dig og mig. Det lyder måske plat, men de er en sag, jeg brænder meget for, og derfor vil jeg støtte den – for mig selv og andre.

Jeg har selv haft kræft tæt på, og selvom det ikke var mig, der fik det, så var det en hård omgang. Derfor støtter jeg også Kræftens Bekæmpelse, da familier til de kræftramte også får støtte gennem dette initiativ.

Hvis du vil støtte min indsamling for Kræftens Bekæmpelse, kan du gøre det igennem linket til For dem du holder af, hvor du kan støtte med et beløb via kort. Ellers kan du sende en sms med teksten “LI d53hc” til 1277, hvor du støtter  med 50 kr. (+ almindelig sms-takst).

Jeg ved, det er lidt en afviger fra mine andre emner, men sådan vil det nok være fra gang til gang. I må have en kanon weekend! 🙂

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Positive thinking