Gorgeous knit // Zara

Selvforkælelse // Ole Henriksen

OleH

Hvis du virkelig skal forkæle dig selv med en god bodyscrub behandling, så skal du gå til Ole Henriksens produkter!

Min hud er meget sart, og når efterårets kulde kommer til DK har jeg brug for en god bodyscrub og facescrub. Det er en god ide at exfoliere huden for at komme af med de døde hudceller, så huden ikke ser hvid og tør ud. Ved at skaffe sig af med de døde hudceller, kan man også fokusere på at give huden den fugt, den har brug for (og min hud har brug for meget fugt).

Den grønne bøtte er en salt scrub til kroppen, som er lidt hårdere ved huden end Ole H’s face scrub med valnød, som er blød og lækker at smøre ud.

Efter du har brugt salt scrub’en, vasker du efter med “clarifying body wash”, og slutter af med at fugte huden med “body sleek hydrating lotion, som efterlader huden blød og lækker.

Det eneste, jeg ikke er fan af, er Ole H’s priser. Men pris og kvalitet hænger jo sammen. Til gengæld kan du købe Ole H på nicehair.dk, som giver 20% i hele oktober. Du skal bare bruge koden OKT20.

Ciao

Translation: I love the products from Ole Henriksen.

 

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorgeous knit // Zara