Having a lot of bad hair days

Natural beauty – fake it till you make it

Natural beauty - fake it till you make it

Natural beauty – fake it till you make it by trendsbythorup

Al den snak om naturlig skønhed kan være ret belastende, hvis man ikke selv føler man har den. Jeg har eksempelvis ikke lyst til at gå uden for en dør uden at gøre et eller andet ved mit ansigt, men har ikke noget problem i at vise mig i træningstøj og en simpel knold.

Hvis du har det ligesom mig, at naturlig skønhed, det ikke altid kommer naturligt, så har jeg samlet nogle produkter, som i kan bruge til at snyde jer frem til resultatet.

Det første er det mest basic – produkter til at få en naturlig hud. Det handler jo bare om at skjule de små urenheder og udjævne huden. Jeg bruger ikke Foundation til hverdag, da jeg har meget sart hud, og jeg føler ikke, min hud kan ånde. Men hvis jeg skal bruge en Foundation bruger jeg en BB-cream fra Loréal, som faktisk bare er en dagcreme med lidt farve i. Den går ind og udjævner huden, men fjerner ikke, at huden skinner, derfor bruger jeg en pudder bagefter fra Nilens jord, som giver et mat finish. Inden jeg påfører pudder, bruger jeg en highlighter til at lysne de steder, jeg synes er nødvendigt. Det kan fx være de mørke rander under øjnene.

Nu har du perfekt udjævnet hud, hvor huden kan stadig ånde, og det ser naturligt ud. Derefter er det brynenes tur, som er noget af det vigtigste ved denne form for make-up. Jeg har for nylig købt en pen til brynene, Brow Satin, hvor man kan tegne brynene op med den tynde side, og derefter fylde brynene ud med den tykkere side. Derved kan du markere brynene og give dem fylde. Jeg regner med at smække en video op, hvor i kan se, hvordan jeg bruger den, hvornår det bliver, tør jeg dog ikke at love endnu. Jeg plejer derefter at slutte af med en mascara til brynene, så de bliver siddende og holder formen hele dagen. Den på collagen er fra Maybeline, men den jeg har er fra Loréal, dog er konceptet det samme, og jeg har hørt godt om begge produkter. Du kan få dem med lidt farve i, eller bare i transparent, hvis du udelukkende vil bruge den til at holde brynene på plads.

Afslutningsvist kan du tilføje et let lag mascara og markere kindbenene med lidt med en solskinspudder. Pas dog på med solskins pudder, da det jo stadig skal se natuligt ud. Vi skal dog lige vise de lækre kindben frem.

Nu har du faket dig frem til naturlig skønhed, er det ikke lækkert? Hvis du skal i byen kan du tilføje lidt øjenskygge i de brune nuancer, så er du jo lidt ekstra lækker.

English recap: Not everybody is born with natural beauty but you can fake your way to it. I have gathered some essential products that will help you to accomplish natural beauty. Hide imperfections in your skin and get those brows fixed! Just add a bit of bronze powder to your cheek bones and finish those eyelashes with some mascara.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Having a lot of bad hair days