Et nyt DK?

Having a lot of bad hair days

A lot of bad hair days

A lot of bad hair days by trendsbythorup

Her på det sidste har jeg haft virkelig mange dårlige hårdage. Er der noget mere frustrerende? (det er der nok, men i piger, forstår mig, ikke?)
Jeg har virkelig tykt hår, som er et luksusproblem – i know, men lige for tiden er det blevet så tykt, at det filtrer, jeg får hovedpine, når det er opsat, og min hovedbund kan slet ikke ånde. Jeg bliver nødt til at gøre noget ved det og få bestilt den tid ved frisøren.

Nu overvejer jeg, om jeg skal klippe det kortere, sådan en del kortere. Tænker måske skulderlangt? Det er bare ret meget hår, der skal af, og jeg er glad for at have langt hår, men jeg kunne virkelig godt se det lækre i at have kortere og lettere hår, især hen over sommeren. Problemet er, at jeg aldrig ved, hvordan mine krøller reagerer på en ny frisure.

Min kæreste, som godt kan lide mit lange naturlige hår, foreslog han, at jeg kunne få klippet noget, der svarer til en lang page. For det første tænkte jeg: “hvad sker der for manden?”, det var jo et totalt chok, at lige netop han sagde de ord (det ved man, hvis man kender ham). Derudover så jeg et kæmpe billede af en puddel i mit hoved.
Den tanke må lige blive ved tanken, for jeg overvejer stadig bare skulderlangt. Jeg er da slet ikke klar til lang page, er jeg?

Jeg bestiller en tid ved frisøren til i næste uge, så må vi se, hvad jeg finder på… Men i må meget gerne kommentere, hvis i har nogle idéer, eller bare kan hjælpe mig lidt på vej, så gør det gerne.

English recap: I’m having a lot of bad hair days lately and I’m thinking about cutting a big chunk of my hair. Maybe at a shoulderlength? I don’t know but I’m scheduling an appointment for my haircut for next week.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt DK?