Glædelig J-dag!

Turtleneck, coat and curly hair

outfitoutfit2

Coat – Helle Annemann Copenhagen | Turtleneck – Soya Concept | Boots – NLY | Watch – Skagen | Necklace – H&M

Ja, mange billeder blev det ikke til i går, for jeg er nemlig så heldig, at jeg er blevet forkølet, hvilket resulterer i rød næse og en del akavede poses. Jeg håber derfor, i kan nøjes med ét billede med fuldt outfit, og ét med fokus på rullekrave og min frakke.

Jeg skulle i går til min svigerfars fødselsdag, og det blev meget casual, for det vigtigste, når jeg er syg, er, at jeg gør det så behageligt som muligt.
Rullekraven er et nyt køb, og selvom jeg købte den sidste fredag, er den allerede blevet brugt rigtig meget! Det er bare i en bomuldskvalitet, men den er super behagelig at have på, og så elsker jeg det look, en rullekrave giver. Jeg skal helt klart have flere – gerne en med oversize fit.

Frakken har i heller ikke set i “action”, men det er faktisk fordi, det har været en varm oktober. Jeg bruger den mere og mere, og jeg synes virkelig, den er lækker. Den skal jeg nok få brugt en masse! Jeg viste den på bloggen, da jeg købte den, og i kan se indlægget her.

Jeg sælger mine helt nye støvler fra Nelly, da de simpelthen ikke passer til min fod. Jeg har kun haft dem på for at tage outfit billeder, og så skiftede jeg bagefter, da pasformen ikke er god til mine fødder. De sælges for 300 kr. (+ evt. fragt), og de er str. 35. Du kan se mere om dem i dette indlæg.
Jeg er rigtig ked af, de ikke passer til min fod, men sådan er det med sko køb over nettet. Jeg nåede slet ikke at prøve dem inden, jeg tog på ferie til Thailand, så det er for sent at sende dem retur for mig.

Nu vil jeg løbe lidt ærinder og ellers bare prøve at blive frisk, inden jeg skal til fødselsdag i aften. Er der nogen, der har nogle gode fifs mod forkølelse?

Translation: I love my new turtleneck and coat. The weather hasn’t been cold enough for me to wear my coat that much but that is going to change now.

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig J-dag!