Favourite vacation outfit

My new coat

coat2 coat3

Så kom der lidt billeder af min nye frakke fra Helle Annemann Copenhagen. Den er meget anderledes end de andre frakker, jeg har haft, og jeg elsker den. Den er varm og vamset og kan bruges både til et casual look såvel som kjole/nederdel.

Vi har hft en fantastisk sommer, og det har virkelig været skønt. Jeg synes, moden er meget forsimplet over sommeren. Der er altid nogle fede styles, men efterårets mode har jeg altid været vild med! Det er lag på lag, og er det i virkeligheden ikke det, der skaber et fedt look? Der er stadig godt vejr i DK, og det er super lækkert, men det gør til gengæld også, at jeg kun har haft mulighed for at have den her smukke frakke på. Jeg glæder mig til at bruge den mere, og jeg vil anskaffe mig et læderbælte til at markere taljen, og til de mere kølige dage.

Ciao

Translation: I bought this coat approximately three weeks ago and I have only used it one time because of the great weather in Denmark. I can’t wait to use it more and I will add a leather belt to show my waist more.

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favourite vacation outfit