I would love to wear...

Favourite vacation outfit

Vaca outfit2Vaca outfit2b

Disse shorts fra Gina Tricot blev brugt hyppigt på min ferie, det eneste jeg brugte mere var mine bikinier (og ja, det hedder bikinier, for jeg har en del). Jeg er vild med blondedetaljerne, som gør shortsne mere lette og sommerlige. Dette outfit havde jeg på en aften, hvor vi skulle ud og spise og spille mini golf. Jeg er også vild med toppen som er fra Vero Moda, men til de helt varme timer på Kreta smuttede jeg i en løs tynd T-shirt. Toppen er i en bærfarve, som jeg vil kombinere med mørke farver og boots til efteråret. Jeg købte den også i en lys blå farve, som ville være kanon sammen med efterårets navy blå.

Jeg smuttede i mine hvide sneaks fra H&M og sammensatte det med mit hvide ur og perleøreringe, som jeg synes fungerede rigtig godt sammen. Men hvad synes i?

Ciao

Translation: I wore my shorts from Gina Tricot with lace details together with my berrie coloured top with spagetti straps from Vero Moda. My white sneaks are from H&M and I wore my white Skagen Watch and Pearl earrings. I think this outfit works, don’t you?

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear...