Hello world!

Yesterday’s outfit

Thorup2IMG_1074Thorup4Bukser – Pieces | Top – Zara | Blazer – Vila | Stilletter – Bianco | Taske – Esprit

I går var store bededag, hvilket betyder konfirmation for mange danske unge, der træder ind i de voksnes rækker. Jeg var til nonfirmation med min kære nevø, og det var en rigtig dejlig dag, hvor vi sad ude i det lækre vejr.

Jeg elsker det her sæt. Det er super behageligt at have på, og så skriger det bare forår. Jeg elsker de klassiske sorte bukser, for de passer til alt, og så giver de lidt kontrast til de lyse farver. Jeg leder efter et par lækre hvide bukser, men vil gerne have nogen, som ikke er gennemsigtige, og gerne i en 7/8 længde.
Toppen fra Zara har jeg lige købt i Fields, men jeg kunne desværre ikke finde den på hjemmesiden til jer. Toppen er tynd og let, og vil også være rigtig fin til et lidt mere råt look med en læderjakke over. Jeg synes, det er rigtig fint, at toppen har en åben ryg, for jeg elsker det er blevet in! Det giver lidt ekstra kant, og gør enhver top mere festlig.
Stilletterne fra Bianco er mine yndlings (og jeg har mange stilletter!), de sidder rigtigt på foden, og jeg elsker, de er med  plateau og korkhæl! Det er en ældre model, og de kan derfor ikke fås i butikkerne mere, men du kan finde nogen lignende her.

Jeg håber, i har lyst til at se mere!

Ciao

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello world!