Thailand purchase no 1

Outfit on a windy day

 outfit261014outfit2 281014

outfit3 281014Shirt – Esprit | Fur poncho | Boots – Bianco | Clutch – Bianco | Ring – Sif Jakobs

Da jeg skulle til fødselsdag i søndags, tænkte jeg, det var på tide at få brugt min lækre poncho med kaninpels på. Jeg købte den i vinters fra Rasmine i Hadsund, hvor min mor arbejder, og kan ærligt talt ikke huske, hvad mærket er. Den er super lækker og faktisk ret varm, men jeg den fælder desværre, og derfor kan jeg ikke have en sort skjorte under, som jeg ellers havde tænkt mig. Jeg gravede i skabet, og fandt min cowboy skjorte fra Esprit, som jeg hev frem, og jeg synes resultatet blev ret godt. Jeg smuttede i mine støvler fra Bianco, som er lidt mere rå, end de andre jeg ellers har.

Jeg havde næsten ingen smykker på, så derfor tog jeg min store ring fra Sif Jakobs på for at give lidt ekstra (og en undskyldning for at tage den på, for jeg elsker den!). Den passer også godt sammen med den hvide neglelak, som jeg er blevet vild med!

Jeg havde lidt problemer med skydning af outfitbillederne i søndags, da der var lidt mere vind end forventet, og et hår der havde sit eget liv i vinden!
I får lige et par eksempler på, hvad jeg snakker om…

windproblems

Og kan i se, jeg har været en smut ved frisøren?
Jeg kunne ikke holde mit ferie-hår ud. Det er muligt, ferie er godt for sjælen, men ikke for håret! Mit hår var slidt og tørt, så der røg alligevel omkring 8 cm, tror jeg. Jeg bruger Hastrup & Co. i Randers, hvor jeg altid får god service, og de kan håndtere mine vilde krøller. De er klart anbefalelsesværdige!

Translation: I wore this Sunday at my sisters birthday party, but I had some troubles with the wind.

 

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand purchase no 1