Spa night // Ole H

Tip // When feeling sick

Tip - sickness

Jeg ved dette tip, har absolut intet at gøre med mode, men det har noget at gøre med, hvordan man har det, og det er jo en vigtig del af at se godt ud. Hvis man ikke har det godt, føler man sig ikke pæn og godt tilpas (og nogle gange ser man heller ikke fysisk godt ud).

Der er flere, jeg har anbefalet dette til, og jeg har endnu ikke hørt nogle klager. Det er et natur lægemiddel, som styrker immunforsvaret og er mest effektiv, når man føler symptomer på sygdom, men det kan også forkorte din sygdomsperiode.
Det er et middel, som giver dit immunforsvar det sidste boost, du behøver for at blive rask.

Jeg kunne mærke i fredags, at der var sygdom på vej, så jeg skyndte mig ned til apoteket for at købe en ny (du kan også købe den i Matas). Det smager ikke specielt godt, men det er effektivt (men vær ansvarlig og læs på pakken, hvordan det skal bruges).

Go’ søndag søde læsere!

Translation: If you are feeling you are coming down with something, this is the thing for you (use it responsible and read on the packaging for instructions).

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spa night // Ole H