I would love to wear // Esprit on sale

My Christmas gifts

Christmas1Yay! Endnu en eksamen er overstået, og jeg har nu kun én tilbage dette semester, så nu er jeg klar til at nyde weekenden.

Så nu har jeg også fået tid til at lægge nogle af mine julegaver ind (selvom det er ved at være et stykke tid siden, det var jul)
.For mig handler julen om familie, kærlighed og hygge (lidt cheesy måske). Jeg elsker nu alligevel og få gaver, men også at give dem. Jeg nyder at købe gaver til andre, og jeg gør altid en stor indsats for at finde de rigtige gaver.

Jeg fik nogle virkelig lækre julegaver, og jeg har samlet et par stykker at dem på det ovenstående billede.
Jeg har allerede lavet et indlæg om mit nye Michael Kors ur, da jeg simpelthen ikke kunne vente, så det smed jeg i et indlæg i tirsdags, som du kan se her.
Jeg fik 6 termokopper fra menu (eller det var en fælles gave til mig og min kæreste), og jeg synes, de er super fine. Jeg har allerede 4 styks i mit skab, og de er alle parvis med forskelligt design. Ikke nok med, at de har et lækkert design, så er de også gode til at holde væske varm og lækre at holde ved.
Så fik jeg et hus fra Kähler, som jeg egentlig ikke havde ønsket mig, men er super glad for. Jeg er vild med levende lys og kan altid bruge nogle flere stager/holdere. Jeg fik også et sæt lysestager fra Herstal, som du kan se her. Jeg fik sættet med lysestager i træ, kobber og sort – SÅ fine!
Så fik jeg lidt træningstøj, som altid er godt – en sports bh fra Addidas og en simpel træningstop i grå fra Nelly.

Christmas2Så fik jeg disse overlækre øreringe fra den dygtige BYMARIKA. Det var en super fed overraskelse, for jeg havde ikke regnet med, at der var nogen, der ville købe dem til mig, da jeg tilføjede dem til min ønskeliste relativt sent. Jeg er helt vild med dem, og har næsten gået med dem hver dag siden jul. Du kan selv finde dem her.

christmas3Ja, så fik jeg disse hjemmesko, som får mig til at føle mig som en gammel bedstemor – dog en bedstemor med varme fusser! Jeg synes, de er super retro, og så er de så grimme, at de er fede. Jeg elsker at tøffe rundt i dem derhjemme med min morgenkåbe på og en kop kaffe i hånden (endnu mere bedstemor agtigt).

Derudover fik jeg en parfume, en vase, bestik, nattøj, en antik kagedåse (med H.C. Andersen eventyr på), tre flasker vin og en Kenwood toaster (fælles gave). Jeg fik også motion lotion fra Kevin Murphy, som jeg lige vil teste, inden jeg deler den med jer.

Det var en masse lækre ting, jeg fik med hjem fra juleaften, og jeg tror også, jeg var heldig med de gaver, jeg gav til andre. Fik du nogle gode gaver til jul?

Og go’ weekend derude!

Translation: I’ve got some great gifts this Christmas, such as a watch, earrings, gym wear, coffee cups and so much more. Did you get som great gifts too?

 

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear // Esprit on sale