Natural beauty

June #4

june4a june4b

Shirt – EDC // Skirt – OneTwo // Jacket – 2-Biz // Boots – Bianco // Purse – Trends Accessories // Sunglasses – Ray-Ban // Rings – Skagen

Jeg skulle hurtigt ud af døren i går eftermiddags, så det var ikke meget, jeg nåede at tænke over mit outfit. Jeg prøvede sådan lidt at sammensætte det, da jeg snuppede et bad, og jeg havde lyst til at smutte i et all Black outfit med mine spidse støvler fra Bianco. Det er oftest for varmt til støvler, og derfor ville jeg udnytte vejret i dag til at smutte i dem.
Jeg synes nu også, at outfittet blev meget godt med løse silhuetter, men sammen sat med en nederdel, der markerer taljen. Og da mit outfit var helt sort gav det anledning til at tage billeder med en farverig baggrund.

Baggrunden kan jeg dog ikke tage æren for, da jeg fik en af mine veninder til at skyde billeder i dag, og hun foreslog, at vi skulle tage dem op af disse malerier af Randers. Hun er da ikke helt galt på den, er hun? Jeg synes i hvert fald, hun gjorde det godt, og det kan være, jeg lokker hende til at skyde billeder med mig igen (hvis hun altså har lyst jo).

Min aften gik derefter med at bruge en masse kvalitetstid med nogle savnede kollegaer med god mad, vin og chokolade. Det var super hyggeligt og tiltrængt, og så fik jeg da også lige set min kollegas nyeste tilføjelse til hendes familie (so cute).

English recap: I was in an all black outfit yesterday and my sweet friend suggested a colorful background and it wasn’t too bad was it?

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natural beauty