Bianco Fringe Boots

June wishlist

June wishlist

June wishlist by trendsbythorup

 Min wishlist for juni ligner meget den fra maj, med et par få ændringer. Jeg fik købt mig et par lækre sandaler med metallic rem, som jeg snakkede om i denne video. Jeg puttede ikke et par Ray-Ban på sidste måneds ønskelist, da jeg faktisk ikke troede, jeg ville få dem købt, men det gjorde jeg, og jeg er SÅ glad for dem. Jeg skrev om dem her.
Jeg mangler stadig et par sorte loafers og en ny taske. Nu overvejer jeg, om det skal være en satchel eller en taske med frynser. Jeg ved det vel, når jeg falder over en.

Jeg er stadig helt forelsket i de sorte bukser fra Nelly, og jeg blev derfor nødt til at tilføje dem til min wishlist for juni. Jeg er faktisk ikke helt sikker på, at jeg kan leve uden dem (altid en god grund til at klikke dem hjem).

Jeg har stadig ikke fundet nogle basic T-shirts, men der er jeg også lidt krævende. Jeg har alt for ofte været udsat for T-shirt, der drejer i syningen eller krymper, og det er livet simpelthen for kort til. Så jeg er stadig på udkig…

Det sidste item på min wishlist er en kimono. Det er et must have til sommer, og jeg kunne virkelig godt tilføje en til mit klædeskab til at have over toppe, kjoler, T-shirts, ja, stort set det hele.

Har i nogle items, i bare må tilføje til klædeskabet denne måned?

English recap: This months wishlist is a lot like the one from last month. The pants have changed a bit and a kimono has been added. I still need a new bag and a pair of loafers.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bianco Fringe Boots