Black Friday sale

December wishlist

December wishlist

December wishlist by trendsbythorup

Så er det tid til en ny wishlist, og denne gang er der er par gengangere. Jeg fik købt én ny skjorte, men jeg er i seriøs mangel, så derfor ryger skjorter på listen igen. Hvem kan også få for mange?
Jeg har heller ikke købt en ny frakke, for jeg vil gerne have en med uld i, og den skal stadig have den perfekte krave og fit. Jeg vil helst prøve frakken på, inden jeg køber den, og der er ikke så stort udvalg tilbage i butikkerne, så jeg leder videre.
Jeg har bestemt mig for at købe en fedora (tror jeg). Jeg synes, den giver et super fedt look, og jeg må se, hvordan mit hattehår udarter sig. Ellers må man ofre sig lidt for skønheden af hatten.
Jeg mangler virkelig et par Chelsea boots, for dem, jeg har, er virkelig tyndslidt! Dem på collagen er fra Vagabond, og de er så fede. Jeg elsker, de er spidse og med slangeskindsprint.

Jeg bliver nødt til at eje et par grå habitbukser, så jeg kan blive grey on grey. Derudover vil jeg gerne have en ny blonde bh, til at tage inden under en lukket habitjakke. Det tror jeg, ville se super fedt ud. En fin rullekrave uden ærmer ville virkelig også være flot under en habitjakke, så sådan en må jeg da også eje.

Nu får vi at se, hvor mange ønsker jeg får “opfyldt”, for det er wishlist december måned, og der er en del julegaver, jeg skal have købt.

Er der nogen ting, i bare eje i december måned?

Translation: This is my December wishlist.

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

2

  • Turtlenecks står højt på listen, men også et krøllejern og en mørkerød læbestift skal der investeres i i denne måned for mit vedkommende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille Thorup

      Krøller giver virkelig også den rette julefrokoststemning og sammen med en rød læbestift, så kører det jo bare 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday sale