New in // beanie

New in // more shirts

newshirts

Der er her på det sidste røget tre skjorter med hjem til klædeskabet, og det er jo også bare perfekt og lige efter min December Wishlist.

 De har alle tre forskellige faconer og (som i kan se) farver. Den lyseblå skjorte er fra Piezak, som er et virkelig lækkert mærke, som laver virkelig fede styles og i en god kvalitet. Prisen er selvfølgelig også derefter, men nogle gange skal man forkæle sig selv. December er ikke en undtagelse for selvforkælelse, for når man alligevel er ude på julegaveshopping kan man jo lige forkæle sig selv med en lille ting, som ikke er til gave (medmindre du vil skrive “til mig, fra mig”).
Skjorten er lidt længere end de andre, er en smule oversize og er med en kinakrave. Jeg synes, den er virkelig fin, og har allerede haft den på til et par coated sort skinny jeans. Næste gang, jeg skal have den på, tror jeg, det skal være til mine blå habitbukser og mine Vagabond støvler.

 Den zebrastribede skjorte er fra Culture, som virkelig også er et lækkert mærke og til en lavere pris end Piezak, men stadig i god kvalitet. Den hvide skjorte er fra OneTwo, som jeg efterhånden har en håndfuld toppe fra (de gør det godt). Begge skjorter har en fin V-udskæring, og er sidder løst uden at være oversize.

Jeg købte alle tre skjorter i Modebutik Louise i Randers.

Translation: I bought these lovely shirts this month. As I wrote on my December wishlist I need more shirts and I’m really happy about these three because they are so different but still simple.

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // beanie