Walk-in closet inspiration

June #2

june2a june2b

Shirt – Esprit // Skirt – Esprit // Sandals – Esprit // Purse – Trend Accessories // Watch – Skagen // Sunglasses – Ray-Ban // Earrings – Pieces and Jewellery store // Ring – Jewellery store

Hvor var det da bare en fantastisk dag i går! Lækkert vejr, godt selskab og masser af solstråler! Kan vi ikke godt blive enige om, at solskin bare er den bedste accessory?

Jeg startede min dag med at køre forbi “Hos Annemaries” i Randers efter et par stjerneskud og en fiskefilet med pommes frites. Så satte jeg kursen mod min søde bedste, hvor jeg mødtes med min søster, og vi spiste god frokost og hyggede os ud til sen eftermiddag.
Derefter handlede jeg ind til lækker aftensmad (chili con carne), og cyklede så ind til byen, hvor jeg fik en snak med eks-kollegaer og fik købt de ting, jeg manglede i Matas. Jeg kom selvfølgelig også til at købe mere, end hvad jeg havde regnet med. Men til gengæld købte jeg en ny pen fra Maybeline til at fylde brynene med, og jeg glæder mig til at prøve den af. Hvis den er god, kommer den selvfølgelig på bloggen.

Så var jeg også lige forbi CC Christensen (den bedste herretøjsbutik i Randers), fordi jeg hørte de kørte 50% på hele butikken, og min kæreste har snart fødselsdag. Det var desværre fordi, de havde røgskade efter de øverste etager på Hotel Randers brændte. Det ramte alle med kærlighed til Randers, da det er en del af Randers’ historie.

Det var lidt en de-tour, men sådan er det, når man bliver grebet af den gode bloggerstemning (haha).
Har i for resten lagt mærke til, at mit outfit var næsten ene Esprit? Jeg svingede mine lækre metallic sandaler rundt i solskinnet, som jeg talte om i denne video.

English recap: The Danish weather yesterday was out of this world. I had a great day and jumped in an almost all Esprit outfit.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walk-in closet inspiration