Hvis jeg var på Skanderborg festival...

Angående outfitbilleder…

Hej kære læsere.

En lille snak omkring outfitbilleder bliver det til i dag. Som I nok har lagt mærke til, er der ikke mange outfitbilleder på bloggen, og det er det, jeg gerne vil vende med jer.

Det har aldrig været min mening med bloggen, at den skal handle om mig, og derfor skal den heller ikke være fyldt med billeder af mig.
Jeg vil gerne bruge outfit billeder til at inspirere jer, men det er ikke dét, der vil være fokus på som første prioritet.

Jeg har haft lidt problemer med at finde en fotograf her på det sidste, og det er ikke spændende at se mit outfit, som jeg har på ude i huset – ’cause it ain’t pretty.

Jeg vil gerne høre jeres mening om outfitbilleder, og om i savner flere på bloggen? Jeres ønsker og råd betyder rigtig meget, så hvis det er noget, I savner, så vil jeg helt sikkert gøre noget ved det.

Jeg måtte lige tage sagen i egen hånd og give jer et lille foto af min lækre Tiger of Sweeden blazer sammen med min fine nye top fra OneTwo med blonde.

lace and tiger

Det var et lille hurtigt “selfie” (er jeg den eneste, der ikke er vild med det udtryk?), men jeg håber, i kan lide det alligevel. Jeg miksede det mørke look med perleøreringe og hvide sneaks.

lace shirtMin nye top er købt, hvor jeg arbejder (Modebutik Louise i Randers), og jeg synes, den er super fin! Den har et fint fit og giver pæne skuldre.

Jeg håber ikke, det blev alt for rodet for jer! Jeg håber, jeg får lidt kommentarer fra jer, angående outfit billeder eller andre eventuelle forbedringer.

Ciao

Translation: I haven’t focused a lot on outfit pictures but maybe I should? What do you think? By the way, I have just bought this cute top from OneTwo.

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg var på Skanderborg festival...