Vacation must-haves

Min weekend på Sjælland

Hej kære læsere.
I må undskylde stilheden, men jeg har tilbragt en forlænget weekend på Sjælland og har derfor desværre ikke nået at blogge, så meget  som jeg gerne ville have gjort. Men jeg håber, I stadig vil følge med for jeg har en del materiale med hjem til bloggen.

Min forlængede weekend har stået på shopping, hygge, god mad, vin, Bakken,  selvforkælelse og ren hygge, men også på lidt arbejde, hvor jeg var ovre og hjælpe min kusine med at gøre hendes nye klinik lidt i stand, så den er klar til at åbne i Ølstykke på Sjælland her til september. Det bliver så super fedt for hende, for hun har virkelig knoklet for det. Hun har øvet, øvet og øvet, og jeg må sige, at det kan ses på resultaterne af behandlingerne. Thumbs up her fra!

Jeg fik shellak på neglene, prøvet sugaring på benene (en ny metode at vokse på) og fik købt en ny mascara, som giver fantastiske vipper! Jeg ender altid med at bruge penge, når jeg er sammen med min kusine, fordi jeg bliver så imponeret af alle de ting, hun kan og af de fantastiske produkter (jeg er en sucker for lækre produkter, men hvem er ikke det?).

LashJeg blev simpelthen nødt til at vise jer den markante forskel, for jeg var selv helt vildt overrasket. Jeg er meget kritisk over for produkter som lover en helt masse, for har vi ikke alle prøvet, at de slet ikke giver det resultat, de lover?
Den her mascara holder til gengæld, hvad den lover, og det er længere og mere fyldige vipper. Det øverste billede til venstre er “før-billedet” og det nederste til højre er “efter-billedet”. Det første, du gør, er at lægge et lag mascara på det ene øje og så derefter lægge et lag med fiberbørsten bagefter. Fibrene ligger sig ovenpå mascaraen og giver ekstra længde. Derefter gør du det samme ved det andet øje, og slutter af med at lægge mascara ovenpå igen. Du kan fortsætte med at tage mere mascara og fibre på efter behov, men på disse billeder, har jeg brugt fibrene én gang.
Jeg måtte bare have en med hjem og til en pris af 280,- så var valget jo klart.
Ja, som I kan se på den lange smøre om denne mascara, så er jeg helt tosset med den allerede, men vipper giver jo bare så meget mere udtryk og elegance til ansigtet, så “go big or go home” 🙂 Hvis I kunne tænke jer en, så kan I kontakte Wcare her.

Når jeg er på Sjælland, skal der altid være plads til lidt shopping, og jeg skal nok vise jer, hvad jeg fik købt med hjem inden for de næste par dage.

Men nu vil jeg smutte, da jeg gerne vil tilbage på fastlandet igen.

Ciao

Translation: I have spent my weekend on shopping, wellness, family and a lot more. I bought a new mascara and it was worth every penny. It is called Magnetic Lash and is brilliant. It makes your lashes longer because it combines mascara with fibres. I have purchased some new items I will show you in a couple of days.

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation must-haves