New in // Nude stilettos

Liv uden wifi

tumblr_nl2tk1OQAk1rsuch2o1_1280

Picture – Tumblr (Follow me here)

Da jeg tog en forlænget weekend i Tyskland, hvor der ikke var Wifi tilgængelig, og jeg er for nærig til at bruge penge på mobilinternet i udlandet (det er da også ekstremt dyrt). Jeg nød faktisk dagene uden internet, selvom det var lidt af en prøvelse, og jeg blev ved med at trykke på instagram knappen, selvom det ikke gav nogle resultater.

Det gav en form for sindsro, at man ikke hele tiden kunne tjekke sin telefon og stirre ind i den. Jeg synes, man bliver nogle gange lidt for afhængig af sin telefon, og vi fik virkelig tid til at snakke sammen uden, at der var en masse elektroniske distraheringer.
Derudover er det lækkert at være ude at spise med nogen, som ikke hiver telefonen frem  hver andet minut (kan vi ikke godt stoppe med det og bare nyde hinandens selskab?).

Vi så heller ikke tv hele weekenden, da tysk tv ikke lige er det fedeste, når man ikke er er til synkroniseret serier og film. Ja okay, vi så da lige “blinkende lygter”, men det er jo en klassiker, som bare skal ses (igen og igen)!

Jeg tror, det er sundt at lade telefonen ligge en gang i mellem og fokusere på de mennesker, man har omkring sig. Jeg er allerede begyndt at ignorere min telefon mere, især når vi har gæster, er ude at spise og er i byen.

Er det noget, i har overvejet at gøre?

Translation: Four days without Wifi is actually a long time. But I highly recommend it and if not four days just try to ignore your phone and focus on the people around you.

 

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Nude stilettos