March Wishlist

Tøsetur til Tyskland

Tøsetur

Lige nu sidder jeg i en bil på vej til Tyskland med mine to kusiner, min søster og min mor. Vi har lejet et sommerhus nær Kiel, som en fødselsdagsgave til min mor. Jeg har glædet mig rigtig meget til denne forlænget weekend, hvor jeg bare vil koble fra og hygge mig.

Det er vigtigt at give tid til sig selv, om så det er alene eller sammen med andre. Denne gang er det sammen med andre for mit vedkommende, og jeg er sikker på, vi får lavet en masse god mad, gået nogle ture og måske endda shoppe lidt.

Der er ikke WIFI i sommerhuset (jeg ved ikke, hvordan jeg skal leve uden instagram), så derfor kan jeg heller ikke blogge. MEEEEEN jeg har planlagt et indlæg til på lørdag, som du ikke vil gå glip af. Jeg kan afsløre så meget, at det indeholder et virkelig godt tip og en rabatkode.

Stay tuned og god weekend søde læsere!

Translation: I’m taking a long weekend to go to Germany with my mom, cusins and my sister. Stay tuned on the blog because I have planned an exciting post which will go live on Saturday. I can say this much: it will include a great tip an a discount code.

 

bloglovin button new

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

March Wishlist