New in // blue stilettos

March Wishlist

March wishlist

March wishlist by trendsbythorup

Jeg kan slet ikke fatte, det allerede er marts, og dermed officielt forår. Efteråret og vinteren er fløjet af sted for mit vedkommende, og jeg sidder lidt uforstående tilbage på tiden, der fløj af sted. Jeg elsker efterårets mode, hvor der kommer masser af skind, pels, strik, frakker og støvler frem. Jeg er mere en pige, der hopper i støvler og smider en frakke over, end en der smutter i shorts og sneakers. Jeg er står lidt med en ambivalent følelse til foråret, da jeg glæder mig til bedre vejr og tiden, hvor shorts med en strik til er tilladt, men jeg kommer til at savne mine støvle og store frakker.

Nu har jeg jo lige så fint skrevet, at jeg ikke er en sneakers pige, men det tror jeg virkelig, jeg kunne blive, især hvis jeg fik et par hvide Nike Air Max Thea, som der også er blevet en del af min wishlist. De er simpelthen så lækre, og de ville være perfekt til forårets lyse tendenser.

Jeg mangler stadig de perfekte basic T-shirts ved V-udskæring,, men jeg har ikke kunne finde nogle med det perfekte fit og kvalitet. Jeg leder videre… Og i mens jeg leder efter dem, kan jeg lige kigge lidt på forårets udvalg af lyse jeans. Jeg kan nemlig ikke bestemme mig, om  jeg skulle prøve at kaste mig ud i at købe sådan et par. Jeg synes, de er super fede til andre, og kan sagtens matche dem med items fra mit klædeskab, men det er bare utrolig længe siden, jeg selv har gået i jeans. Men de ville jo gå rigtig godt til et par Nike Air Max Thea.

Derudover kunne jeg godt tænke mig et par nude stiletter, flere sølv ringe (fx fra By Marika) og en satchel bag.

Har du nogle ting på din March wishlist?

Translation: It’s now officially spring and it’s time for a March wishlist. My wishlist is influenced of the new spring fashion and brand new items for my wardrobe.

 

bloglovin button new

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // blue stilettos