Om at være B-menneske

Have you remembered Mother’s day?

Mother's Day gifts

Mother’s Day gifts by trendsbythorup

Jeg ville lige huske jer på, at det er Mors dag på søndag. Det er ikke alle, der går op i Mors dag, men hvorfor ikke tage chancen for at sige tak for at have en sød og dejlig mor? Jeg tager i hvert fald chancen sammen med min søster og fundet en lækker gave (og mor, hvis du læser dette, så er det ikke noget fra collagen, okay?).

Jeg tænker, der er mange, der ikke ved, hvad de skal give deres mor, da mor tit har alt, så jeg har samlet lidt inspiration til jer.

Hvad med at give hende en lækker læbestift fra Elisabeth Arden, som beskytter læberne i al slags vejr, fugter dem samtidig med, a de giver læberne en lækker farve. Al form for lækkert og kvalitets make-up er altid et hit, for det er lige lidt  mere lækkert end det, man måske selv har lyst til at bruge penge på.

Jeg overtalte min mor til at købe et par Wonders støvler i vinters, og hun har nærmest ikke gået i andet hele vinteren, da de er lækre og bløde at gå i samtidig med, de har lidt højde. Derfor tænkte jeg, det kunne være en idé at give et par Wonders sandaler til sommerens varme dage (som forhåbentlig kommer snart i stedet for alt det regn).

Det, de fleste mødre ønsker sig, er tid med deres børn, og ja, det lyder lidt plat, men det er sandt. Så hvorfor ikke invitere din mor ud på sushi eller en køretur med soft-ice? Det er så hyggeligt jo…

Og så lige et sidste tip: Du kan lige nu printe en gratis mors dag plakat ud fra IDEmøblers hjemmeside, så hvis du lige mangler en lille ekstra ting, kunne du jo smutte forbi efter en ramme, og voila, nu har du en ekstra ting til at få et smil på din mors læber.

English recap: It’s Mother’s day this Sunday, well at least in DK it is. I have found some items as inspiration for Mother’s Day.

bloglovin button new

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være B-menneske