May wishlist

Om at være B-menneske

tumblr_nmjt0jV14R1qc91i1o1_540Picture – Tumblr

Jeg er selv mega B-menneske, og hvis det stod til mig, så ville jeg stå op kl. 10 og gå i seng kl. 2. Ofte når jeg har siddet med afleveringer eller eksamen, har jeg haft en meget produktiv periode omkring kl. 23 om aftenen, som bliver afløst af træthed ved 1-2 tiden. Der er mange, der ikke forstår B-mennesker, og siger, at det er bare pjat, man skal jo bare stå op og i gang, og ja, jeg kan da godt stå op kl. 6, 7, 8, Men jeg fungerer bare bedst efter kl. 10.
Jeg har samlet et par ting, som kun B-mennesker forstår:

  • Din telefon er spækket med 3-4 alarmer – så må der da være én der vækker dig. Derudover er alarmen jo også bare ren tortur!
  • Snooze knappen er din bedste ven – og fjende. Du skal tidligt op og i gang, men snooze knappen er jo bare så dejlig…
  • Du sætter alarmen, så du har god tid, men grundet din gode ven, Snooze knappen, står du op i sidste øjeblik og må nærmest løbe ud af døren.
  • Dét du til gengæld når at lave, inden du tager af sted om morgenen er en stooooor kop kaffe.
  • Der er mange, der taler om mandagstræthed, men prøv at have mandagstræthed, som bliver til tirsdagstræthed, onsdagstræthed… (you get it)
  • Du vil godt tage et lækkert outfit på og inspirere andre, men grundet uinspirerede og travle morgener, smækker du det på, der ligger øverst i skabet.
  • Det der morgenfitness, der lyder da som en meget god idé, eller nåh nej…
  • Folk i din omgangskreds snakker om børn og popper dem ud til højre og venstre, men du har ikke engang overvejet det, for står sådan nogle krudtugler ikke mega tidligt op?!

Er der nogen derude, der nikker genkendende til nogle af disse punkter? I know, I am…

English recap: There are many things that only B-persons understand. You don’t function in the mornings and function the best in the late evenings.

bloglovin button new

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

May wishlist