Autumn trend // Earrings or should I say earring

Autumn trend // leather

Autumnleather

En anden trend til efteråret er skind! Skind får altid et comeback efter sommeren runder af, og jeg må sige, at jeg er stor fan!
Jeg elsker mine skindjakker, og ved slet ikke, hvad jeg skulle gøre uden dem. Og ja, jeg skriver dem, fordi jeg har et par stykker hængende i mit skab. For mig er det mere end et must have, det er et shall-need-must have. Ja okay, i forstår min besættelse nu, ikke?
Jeg er også blevet forelsket i læderbukser/leggins, da jeg bare synes, de kunne være så super fede under en lang skjorte eller med en strik til. Også en nederdel kun give kant til et outfit – enten som den på collagen, eller bare en ganske almindelig lidt strammere nederdel.
Lædersko, læderbælte og taske af læder er altid et hit, og det ændrer sig ikke denne sæson.
Cut out boots er det helt store, og jeg bliver nødt til at have anskaffet mig et par! Men hvad for nogen?

Jeg brugte ellers min dag i går på at lede efter godter i genbrugsbutikker i Skagen, men desværre uden held.
Vi skrives ved…

Ciao

Translation: One of the trends for this autumn is leather. Leather jackets, leather pants, leather skirts, leather boots – you get the idea? I love my leather jackets and I’m falling in love with a pair of leather pants too.

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn trend // Earrings or should I say earring