My Instagram

Wedding gidders

Ja, jeg snakker ikke om mig, men dagen i går var fyldt med “wedding gidders”, da det var en populær dag at blive gift. Det er altid svært, hvad man skal på til et bryllup, for nogen er meget formelle med lange gallakjoler og smokings, mens andre er mere casual med have bryllupper, og så er der dem midt i mellem.
Jeg havde fundet en klassisk sort kjole med fine blondedetaljer, som jeg tænkte ville være passende til anledningen.

 Wedding1   wedding2 wedding3wedding4

Blazer – Tiger of Sweeden | Dress – Maria Bonita | Shoes – Mio Roberta | Earrings – H&M and Pieces | Clutch – Octopus

Kjolen fandt jeg i den butik, hvor min mor arbejder, Rasmine i Hadsund. Den har et rigtig fint fit, men det er lidt grænseoverskridende for mig at gå i en stram kjole. Jeg er blevet vant til at gå i løse bluser og kjoler, så det er uvant territorium for mig.

Min lækre blazer fra Tiger of Sweeden kom selvfølgelig i brug, og den er super fin som altid!

Jeg har lige købt et par perleøreringe fra Pieces med en guld kæde. I går brugte jeg dem som almindelige perleøreringe, men jeg vil bruge kæden igennem flere af mine huller i ørene (hvis i forstår, hvad jeg mener??).

Stilletterne er fra Mio Roberta, og jeg købte dem på Sicilien. De er et stensikkert hit, og jeg får altid komplimenter for dem.

Ciao

Translation: I was at a wedding yesterday and I wore a classic black dress with details in lace. I also wore my favourite black stilettos from Sicily which  guarantees at least one complement.

¤ Follow Trends by Thorup on Bloglovin ¤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Instagram