Dapper Dress

Kampen mod uopnåelige kroppe // Kiera Knightley

tumblr_neog4zzOuE1qay5bdo1_1280

Picture – Tumblr (Interview Magazine)

 Hatten af for Kiera Knightley! Hun er gået med til en række topløse billeder for Interview Magazine, men ikke uden betingelser – hun vil ikke fotoshoppes. Hun har hermed lige fået ekstra respekt fra mig! Kiera Knightley har ikke de største bryster, og hun er ikke bange for at stå frem og vise, at selv en smuk kvinde som hende ikke er “komplet”.
Hun har bl.a. været model for Chanel (se artikel her), hvor hendes bryster er fotoshoppet større, og jeg synes, det er super fedt, hun står frem og siger: “Se mig, som jeg rigtig er!”
Og hun er da sindssyg smuk!

Hvorfor er det vi altid fotoshopper billeder? Vi har så mange kvinder, som er naturligt smukke – UDEN fotoshop. Kvindeidealet er forvejen svært at leve op til, så hvorfor gør det sværere end det i forvejen er? Lad os se nogle smukke naturlige kvinder, som vi for alvor kan se op til. Hold redigering af billeder til redigering, altså lys, kontrast, farver. Kvinder har hofter, skæve knæ, små bryster, store bryster, brede skuldre, smalle skuldre, whatever. Vis hvad de har, og så kan man arbejde med det, ikke slette det.

Okay, det blev en længere smøre, men det er også noget, der betyder meget for mig.

Kiera Knightley. You rock!

Translation: Kiera Knightley has agreed to do a topless photoshoot for Interview Magazine but it is not without conditions. She does not want them to photoshop her pictures because she believes it creates a twisted image of the female body. I could not agree more! Huge respect goes to Kiera Knightley!

 photo Bloglovinknap_zps2cc7e7e7.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dapper Dress